"

MaltClub - september 2020


MaltClub - September kasse

Her kan du se de øl der var med i MaltClub ølkassen i september måned.

 Brasserie D'achouffe, Mc Chouffe

Land: Belgien

Bryggeri: d'Achouffe

Type: Ale

Alkoholprocent: 8%

Beskrivelse: En klassiker fra det belgiske bryghus d'Achouffe med de mange velkendte nisser på deres etiketter. Til trods for nisserne på etikkerne er der her ikke tale om hverken jule- eller nisseøl. Skøn belgisk øl, der på trods af sine 8% er let drikkelig med en let bitterhed og frugtige nuancer.

 

Humleland, Er Du Sur ? Hindbær

Land: Danmark

Bryggeri: Humleland

Type: Berliner Weisse

Alkoholprocent: 3%

Beskrivelse: En forfriskende syrlig og uklar øl fra danske Humleland. Suret i brygkarret og eftergæret med hindbær. Ølstilen stammer fra det nordlige tyskland og har været brygget siden 1600 tallet. Napoleon kaldte stilen “Nordens champagne”.

 

ÅBEN, Bryg 61

Land: Danmark

Bryggeri: ÅBEN

Type: New England IPA

Alkoholprocent: 5,5%

Beskrivelse: Den første øl fra det danske bryghus ÅBEN beliggende ved Kolding. Navnet "Bryg 61" er opstået fordi det tog 60 forsøg før folkene bag ÅBEN var tilfredse med øllen. Bryg 61 fra ÅBEN er en frugtagtig New England IPA lavet primært med Citra og Mosiac.

 

Thyras Bryg, Passioneret Saison

Land: Danmark

Bryggeri: Thyras Bryg

Type: Farmhouse Ale - Saison

Alkoholprocent: 8%

Beskrivelse: Thyras Bryg er tilsat puré fra passionsfrugt, hvilket giver den en meget frugtig smag. Med sine 8% giver alkoholprocenten et godt modspil til frugten og den bagvedliggende syre i øllen.

 

BrewDog vs. Cloudwater, New England IPA

Land: Skotland

Bryggeri: BrewDog & Cloudwater

Type: New England IPA

Alkoholprocent: 6,8%

Beskrivelse: Det nordøstlige Skotland og BrewDog møder det nordøstlige USA og Clouwater. Fantastik god New England IPA med lav bitterhed, men fyldt med karakteristisk frugtsmag med noter af appelsin og ananas. En øl som på mange måder minder om en lækker forfriskende juice. Men alkohollen sørger heldigvis for at vi har med øl at gøre.

 

Siren Craft Brew, Broken Dream - Breakfast Stout

Land: England

Bryggeri: Siren Craft Brew

Type: Breakfast Stout

Alkoholprocent: 6,5%

Beskrivelse: Slagkraftig breakfast stout der på trods af sine 6,5% sætter smagsløgene på arbejde. Kraftige toner af chokoalde og ikke mindst espresso.