"

Klik på spørgsmålene nedenfor

 Du bestiller et MaltClub abonnement lige her 

Vi har ingenbinding hos MaltClub, og du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Vær dog opmærksom på at dit abonnement skal opsiges senest den 20. i måneden for at
være gældende fra den efterfølgende måned.  

Et MaltClub abonnement med levering hver måned koster fra 275 kr. pr. md. inkl. fragt. 

Du kan få 20% i rabat på den første måned ved tilmelding til vores nyhedsbrev.  

På MaltClub.dk kan du betale med Dankort, Visakort og Masterkort, når du opretter et abonnement. Betaling med debet-eller kreditkort er gebyrfrit (dog kan der forekomme gebyr på betaling med firmakort).  

Når du køber et MaltClub abonnement hæver vi pengene den dag du foretager dit køb. Der vil derfor ikke blive trukket penge den førstkommende måned, men først den efterfølgende måned.

Eksempel: 

Du køber et abonnement d. 5. september og pengene trækkes samme dag. Du modtager din MaltClub kasse den første uge i oktober. Næste betaling er d. 1. november.  

Du får helt automatisk en mail fra vores abonnementsystem, når dit kort er ved at udløbe. Så kan du sagtens nå at skifte kortet inden vi skal trække pengene for abonnementet.  

Ønsker du at opsige dit abonnement bedes du kontakte os på info.maltclub@gmail.com eller via vores kontaktformular her. Du modtager herefter en skriftlig bekræftelse på din opsigelse.

Hvis du ønsker at ændre leveringsadresse bedes du kontakte os på info.maltclub@gmail.com eller via vores kontaktformular her. Du modtager herefter en skriftlig bekræftelse på din ændring.  

Det må du vente i spænding på at finde ud af. Ølpakkerne varierer fra måned til måned
og er dermed aldrig ens. Vi bestræber os derudover på at pakkerne ikke indeholder øl, som tidligere har været med i pakkerne. Du finder med stor sandsynlighed heller ikke nogle af øllene i dit lokale supermarked
 

Nej det kan du ikke. Vi udvælger alle øl i dit MaltClub abonnement fra måned til måned for dig.