"

MaltClub - November 2020


MaltClub - November 2020

Her kan du se de øl der var med i MaltClub ølkassen i november måned.

 

Mad Scientist, Wolf Gang

Land: Ungarn

Bryggeri: Mad Scientist

Type: Lager - IPL (India Pale Lager)

Alkoholprocent: 6%

Beskrivelse: Moderne lager fra det populære og ud-af-boksen tænkende ungarske bryghus Mad Scientist. Wolf Gang har en høj intensitet på humle samt en frisk orange-rød kulør. Ret anderledes og nytænkede lager sammenlignet med de traditionelle.

 

Uiltje Brewing Company, Grandpa's Caffeine Fix

Land: Holland

Bryggeri: Uiltje Brewing Company

Type: Irish Coffee Imperial Milk Stout

Alkoholprocent: 10%

Beskrivelse: En yderst interessant øl, ikke bare på grund af af selve designet på øllen, men også fordi alkoholprocenten i denne øl er 10%. Den relativt høje alkoholprocent fornemmes dog ikke når denne øl nyde. I stedet skjules den bag den let bitre kaffesmag og søde chokoladesmag suppleret med en anelse frugtige toner. En spændende øl fra det hollandske bryghus Uiltje Brewing Company, som har sat sig for at lave Hollands bedste øl.

 

Åben, Cloudless

Land: Danmark

Bryggeri: Åben

Type: West Coast IPA

Alkoholprocent: 7,1%

Beskrivelse: I september måned stiftede vi bekendtskab med Åben første gang og smagte på deres Bryg 61. I denne måned skal vi lære årets danske bryghus i 2019 lidt bedre at kende igennem deres Cloudless som er en west coast IPA med fokus på bitterhed og sprødhed i smagen. Smagen i Cloudless er rig på humle, citrus, fyrnåle og samtidig anes lidt tropiske frugt noter i øllen også.

 

Brouwerij De Moersleutel, Bumps Ahead

Land: Holland

Bryggeri: Brouwerij De Moersleutel

Type: Barley Wine

Alkoholprocent: 10%

Beskrivelse: En amerikansk inspireret dry hopped barley wine fra det hollandske bryghus Brouwerij De Moersleutel. At øllen er 'dry hopped' fornemmes tydeligt, da øllen har relativ meget karakter og bid sammen med toner af frugt, karamel og brændt sukker.

 

Brouwerij Frontaal, V3 - Juice Punch,

Land: Holland

Bryggeri: Brouwerij Frontaal

Type: IPA (New England)

Alkoholprocent: 5,8%

Beskrivelse: V3 - Juice Punch er tiende version af denne øl fra det hollandske bryghus Brouwerij Frontaal. Dette vidner om en utrolig populær øl som da også er endt som Frontaals bedst sælgende øl til dato. Øllen er karakteristisk med sine meget frugtige og friske aroma med humlerne El Dorado, Citra og Mosaic

 

 

Tanker Brewery, Ne Humanus Crede

Land: Estland

Bryggeri: Tanker Brewery

Type: Bruxellensis pale ale

Alkoholprocent: 5,5%

Beskrivelse: Ne humanus crede hedder øllen fra estiske Tanker Brewery. Løst oversat til dansk fra latin betyder dette "tro ikke på mennesket". Tanker Brewery har altså i den grad noget på hjertet med deres Illuminati-inspirerede design til denne øl. Øllen skuffer da heller ikke med sin meget aromatiske smag fra bruxellensis-gærstammen og citrus noter.