"

MaltClub - Marts 2021


MaltClub marts 2021

Her kan du se de øl der var med i MaltClub ølkassen i marts måned.

 

The White Hag, Atlantean New England IPA

Land: Irland

Bryggeri: The White Hag

Type: NEIPA

Alkoholprocent: 5,4%

Beskrivelse: Frisk NEIPA fra irske The White Hag med en dejlig frugtagtig smag og med en smule bitterhed. Bitterheden dæmpes af den tilsatte laktose i øllen, som er med til at give en cremet oplevelse.

 

Sierra Nevada, Hazy Little Thing IPA session edition

Land: USA

Bryggeri: Sierra Nevada

Type: IPA

Alkoholprocent: 4,6%

Beskrivelse: Første gang vi har en øl fra dette kendte amerikanske bryghus. Hazy Little Thing session edition er en nyfortolkning af bryggeriets bedst sælgende øl igennem tiderne. Øllen er ufiltreret og smagen er rig på humle.

 

Krenkerup Bryggeri, Forår

Land: Danmark

Bryggeri: Krenkerup Bryggeri

Type: Golden Ale

Alkoholprocent: 6,5%

Beskrivelse: En sand forårsbebuder fra danske Krenkerup Bryggeri. En flot gylden øl der passer perfekt til de kommende påskefrokoster med sin fyldighed og markante maltsmag. 

 

Sierra Nevada, Hop Bullet

Land: USA

Bryggeri:Sierra Nevada

Type: Double IPA

Alkoholprocent: 8%

Beskrivelse: Øl nr. 2 fra amerikanske Sierra Nevada i denne måneds kasse. For første gang skal vi stifte bekendtskab med en Double IPA på 8%. På trods af sin relative høje alkoholprocent er Hop Bullet en ganske let drikkelig øl. Humle smagen og bitterheden fornemmes tydeligt i øllen.

 

Flying Couch, Double Yuzu Raspberry

Land: Danmark

Bryggeri: Flying Couch

Type: Sour

Alkoholprocent: 8%

Beskrivelse: Igen i denne måned skal vi prøve krafter med en sour. Denne gang fra det danske mikrobryggeri Flying Couch, grundlagt i 2011, som holder til i København. Double Yuzu Raspberry er brygget på hindbær og den asiatiske citrusfrugt yuzu.

 

Brasserie D'achouffe, Mc Chouffe

Land: Belgien

Bryggeri: d'Achouffe

Type: Ale

Alkoholprocent: 8%

Beskrivelse: En klassiker fra det belgiske bryghus d'Achouffe med de mange velkendte nisser på deres etiketter. Til trods for nisserne på etikkerne er der her ikke tale om hverken jule- eller nisseøl. Skøn belgisk øl, der på trods af sine 8% er let drikkelig med en let bitterhed og frugtige nuancer.