"

MaltClub - Januar 2021


MaltClub - Januar 2021

 

Her kan du se de øl der var med i MaltClub ølkassen i januar måned.

Ebeltoft Gårdbryggeri, Wildflower I.P.A.

Land: Danmark

Bryggeri: Ebelttoft Gårdbryggeri

Type: NEIPA

Alkoholprocent: 

Beskrivelse: Dejlig velsmagende IPA fra Ebeltoft Gårdbryggeri, med en frugtig og blød smag. Wildflower IPA er en let drikkelig øl, og har en skøn duft af citrus, ananas og blomster, som også følger med i smagen. Samtidig er eftersmagen tilpas bitter. En dejlig øl fra Ebeltfoft!

 

Observatoriet, Mørke Mil Kirsebær

Land: Danmark

Bryggeri: Observatoriet

Type: Sour

Alkoholprocent: 6,5%

Beskrivelse: Første gang vi stifter bekendtskab med Observatoriet i MaltClub regi. Og ligeledes første gang vi stifter bekendtskab med øltypen sour, som Observatoriet netop har specialiseret sig i. Med garanti en øltype som deler vandene, men som er et dejligt frisk pust efter vores mening. Mørke Mil Kirsebær er en intens smag af modne kirsebær med en dejlig syrlighed.

 

Krenkerup Bryggeri, Doppel Bock

Land: Danmark

Bryggeri: Krenkerup Bryggeri

Type: Dobbel Bock

Alkoholprocent: 8,3%

Beskrivelse: En tysk klassiker i form af en doppel bock fra danske Krenkerup Bryggeri. Øllen er tidligere kåret som Europas bedste i sin kategori og ikke uden grund. Doppel bock er en kraftig mørk øl med en harmonisk smag og toner af karamel. 

 

The White Hag, Cauldron of Plenty - Oatmeal Porter

Land: Irland

Bryggeri: The White Hag

Type: Porter

Alkoholprocent: 5,2%

Beskrivelse: En robust mørk porter med toner af kaffe og malt fra The White Hag. På trods af øllens udseende efterlader den en skøn silkeblød fornemmelse i munden.

 

Åben Coast To Coast / MIkkeller

Land: Danmark

Bryggeri: Åben & Mikkeller

Type: IPA

Alkoholprocent: 7,1%

Beskrivelse: Fantastisk samarbejde mellem de to danske bryggerier Åben og Mikkeller. En øl med en frisk og frugtagtig smag som er brygget udelukkende på New Zealandske humle i form af Nectaron, Riwaka og Rakau.