"

MaltClub - Februar 2021


MaltClub Februar 2021

Her kan du se de øl der var med i MaltClub ølkassen i februar måned.

 

Thornbridge, Salted Caramel Lucaria

Land: England

Bryggeri: Thornbridge

Type: Ice Cream Porter

Alkoholprocent: 4,5%

Beskrivelse: Første gang vi stifter bekendtskab med Thornbridge bryggeriet og ikke mindst en ice cream porter i MaltClub. Salted Caramel Lucaria er en skøn cremet porter med "sød og salt" smag fra karamellen og med en ristet maltkarakter.

 

Siren Craft Brew, Soundwave IPA

Land: England

Bryggeri: Siren Craft Brew

Type: IPA

Alkoholprocent: 5,6%

Beskrivelse: Soundwave IPA fra engelske Siren er en let drikkelig IPA med en tilpas bitterhed. Toner af grape, fersken og mango sammen med den amerikanske humle.

 

The White Hag & Cloudwater, Electricity Supply Board 

Land: Irland og England

Bryggeri: The White Hag & Cloudwater

Type: Bitter English Ale

Alkoholprocent: 6%

Beskrivelse: Skønt samarbejde mellem irske The White Hag og engelske Cloudwater. Electricity Supply Board er en bitter english ale brygget i klassisk engelsk stil. Øllen har en brændt rød farve med et klar og cremet hvid skum. Smagen bærer noter af karamel og malt.

 

Brasserie D'Achouffe, La Chouffe

Land: Belgien

Bryggeri: Brasserie D'Achouffe

Type: Belgian Ale

Alkoholprocent: 8%

Beskrivelse: En gylden blond øl ale fra belgiske Brasserie D'Achouffe med de velkendte nisser på etiketten, som vi også stiftede bekendtskab med i september kassen. Skøn forfriskende smag med en god bitterhed. Det er ikke uden grund at netop La Chouffe anses for at være den bedste belgiske blonde øl - da den har vundet øl-elskeres hjerter verden over.

 

The White Hag, Púca Berry Hibiscus & Ginger - Dry Hopped Lemon Sour

Land: Irland

Bryggeri: The White Hag

Type: Sour

Alkoholprocent: 3,5%

Beskrivelse: Nu bliver det surt - måske for surt for nogle. En meget forfriskende sour fra The White Hag som leder tankerne hen på en varm sommerdag. En flot lyserød øl med en frisk og syrlig smag.

 

Amundsen, Apocalyptic Thunder Juice

Land: Norge

Bryggeri: Amundsen

Type: New England IPA

Alkoholprocent: 6,5%

Beskrivelse: En virkelig potent og frisk double dryhopped new englang IPA fra norske Amundsen. Tropisk sød frugtagtig smag med toner af ananas, appelsin, mango og melon med en bitter finish. Amundsen har brygget øllen med tanke på at i tilfælde af en apokalypse, ville dette være dit valg som en sidste øl - deraf den bizare etiket og ikke mindst navn på denne øl.